Hargla kandi rahvas tähistas üheskoos külapäeva

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hargla pisikesed peolised
Hargla pisikesed peolised Foto: Erakogu

20. juunil oli Hargla kandi rahval pidupäev – ilusa ilmaga õnnistatud külapäevale kogunes 323 külapäevalist.

Sisutihe päev algas juba hommikul, kui alustati viienda Taheva valla küladevahelise lahtise võrkpalliturniiriga.  Turniiril oli kohal rekordarv võistkondi – kokku lausa üheksa. Taheva valla küladest olid esindatud Hargla küla kolme võistkonnaga, Koikküla ja Tsirgumäe. Külalistest pakkusid konkurentsi Valga, Kasaritsa, Varstu ja Saru võistkonnad.

Põneva ja väga tasavägise turniiri võitis Varstu võistkond, kuhu kuulusid Jane Saluorg, Joosep Saluorg, Ragnar Rebane, Ruve Oja ja Kervin Adamson. Võidukatele varstukatele järgnesid Valga võistkond ning Kasaritsa võistkond. Taheva valla küladest saavutas kõrgema 4. koha seekord Hargla I võistkond. Parimaks naismängijaks valisid turniiril osalenud mängijad Saru võistkonnast Airi Parve ning parimaks meesmängijaks Varstu võistkonnast Ragnar Rebase. Esikolmikut autasustati medalitega, mille keskel oli Taheva valla vapp, ning parimat nais- ja meesmängijat vastava kirjega hõbedase medali ja suure arbuusiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles