Tõrva päästekomando mehed on Eesti parimad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvat esindas teiste seas kohaliku päästekomando pealik Alor Kasepõld, kes olnud edukas paljudel võistlustel.
Tõrvat esindas teiste seas kohaliku päästekomando pealik Alor Kasepõld, kes olnud edukas paljudel võistlustel. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Reedel, 19. juunil toimus Rakvere Põhjakeskuse parkimisalal päästetöötajate võistlus  Pritsumees2015. Parimaks Eesti päästjaks osutus Pärnu päästekomando päästja Rauno Talisoo. Meeskondlikus arvestuses võttis võidu Tõrva päästekomando võistkond.

Individuaalarvestuses võitis Rauno Talisoo koondajaga 7 minutit 8,7 sekundit. Teise koha saavutas Päästematit esindanud Ivar Frantsuzov, kes jäi võitjast maha vaid 3,1 sekundiga. Alor Kasepõld Tõrva päästekomandost viis koju kolmanda koha tulemusega 7 minutit 20,5 sekundit.

Meeskondlikus arvestuses võidutses Tõrva päästekomando, kuhu kuulusid Alor Kasepõld, Kristjan Mikk ja Timo Laks. Tõrva päästjatele järgnesid Kuressaare ja Rakvere päästekomandode võistkonnad. Võistlustest võttis osa ka kaks vabatahtlikku päästjat -  Mihkel Luht Rõngu vabatahtlikust päästekomandost ja Jüri Ivanov Vana-Vigala vabatahtlikust päästekomandost. Esindatud oli ka leedukate võistkond, mis saavutas võistkondlikus arvestuses 4. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles