Tõrvalased lähevad tiitlit kaitsma

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvat esindas teiste seas kohaliku päästekomando pealik Alor Kasepõld, kes olnud edukas paljudel võistlustel.
Tõrvat esindas teiste seas kohaliku päästekomando pealik Alor Kasepõld, kes olnud edukas paljudel võistlustel. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Juba 17. korda korraldab päästeamet võistluse «Pritsumees». Tänavu leiab see aset 19. juunil Rakveres Põhjakeskuse platsil. Võistlejate seas on ka külalised Leedust.

Päästeameti Ida päästekeskuse kommunikatsioonijuht Lili Lillepea kinnitas Valgamaalasele, et kohal on ka tiitlikaitsjad Valgamaalt Tõrva päästekomandost: Alor Kasepõld, Kristjan Mikk, Timo Laks, Ivar Lupp ja Alari Kais.

Mullu selgus vingeim pritsumees Tõrvas. Võistluse võitis kolmandat aastat järjest Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld, kes ühtlasi võistluse peakorraldaja oli. Ka võistkondlikult oli parim Tõrva komando esindus, teiseks tuli Viljandi ning kolmandaks Elva-Assaku ühisvõistkond. Võidukasse Tõrva 1. võistkonda kuulusid mullu lisaks Kasepõllule Kristjan Mikk ja Timo Laks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles