Jalgpallurid jäid võõrsil võiduta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel võistlustules olnud Tõrva ja Otepää jalgpalliklubide esindusvõistkonnad võidurõõmu maitsta ei saanud.

Laupäeval sõitsid FC Otepää mängijad Põlvasse, et kohtuda sealse FC Lootos meeskonnaga. Läks peaaegu terve poolaeg aega, enne kui kodumeeskond suutis värava lüüa. Teine poolaeg algas Otepää kui tagaajaja rollis oleva võistkonna tiheda pealesurumisega, mis ka kolm minutit enne kohtumise lõppu oodatud viigivärava tõi. Kolmanda liiga Lõuna divisjonis jätkavad otepäälased praegu tabelis neljandal kohal.

Pühapäeval oli võistlustules teises liigas palliv JK Tõrva. Harjumaal, Oru põhikooli staadionil maha peetud jalgpallilahingus astuti vastamisi JKT FC Kosega. Kui möödunud aastal kolmanda liiga poolfinaalis võitsid Tõrva pallurid sama meeskonda kuue väravaga, siis seekord tõrvakatel nii hästi ei läinud. Suhteliselt võrdse mängu saatuse otsustas kohtuniku määratud penalti FC Kose kasuks, mille vastased ka realiseerisid. Kogu kohtumise tulemuseks jäigi 1 : 0 Kose meeskonna poolt vaadatuna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles