Esimene kodukohvikute päev mõjus osalejatele innustavalt

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Kodus oli kõige laiem valik käsitööna valminud jäätiseid.
Tõrva Kodus oli kõige laiem valik käsitööna valminud jäätiseid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrvas täna esmakordselt toimunud kodukohvikute päeva väisas nii suur hulk tõrvakaid kui ka kaugemalt kohale sõitnud külastajaid.

Keskpäeval kihas väikelinn vilkast tegevusest. Igas Tõrva linnaosas olid püsti pandud mitmekülgseid maitseid ja elamusi pakkuvad hubased kohvikud. Mõeldud oli kõikvõimalike erinevate maitse-eelistuste peale - laias valikus leidus nii taimetoidu- kui liha- ja kalaampse, magusat ja soolast, jaapani- ja prantsusepäraseid roogi.

Huvi kodukohvikute vastu üllatas ka kohvikupidajaid endid. Tõrvas Kitse tänaval Prantsuse köögist inspireeritud hõrgutisi pakkunud kohviku Le Petit Croissant perenaiste Raina Uhtjärve ja Katrin Mõtsa sõnul arvasid nad, et kohale tulevad ehk paremad tuttavad, vanemad ja naabrid, kuid pikk järjekord, mis kuidagi lühemaks jääda ei tahtnud, tuli suure üllatusena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles