Sihva külas möirgavad täna mootorrattad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta augustis alistas Laatre mäe kõige kiiremini Lärm, kodanikunimega Riho Kollist. Mehel kulus unlimited-klassis mäe vallutamiseks 10,77 sekundit.
Möödunud aasta augustis alistas Laatre mäe kõige kiiremini Lärm, kodanikunimega Riho Kollist. Mehel kulus unlimited-klassis mäe vallutamiseks 10,77 sekundit. Foto: Rein Säinas/

Täna saab Otepää vallas Sihva külas Marjamäel teoks järjekordne Eesti meistrivõistluste etapp mootorrataste mäkketõusus.

Tegemist on mäkketõusu Eesti meistrivõistluste teise etapiga, esimene oli 30. mail Pärnumaal Tihemetsas. Tänavu on Eesti meistrivõistlustel kolm arvestust: juuniorid, single ja unlimited. Single-klassis on osalemise tingimus, et mootorrattal on üks silinder. Unlimited-klassis on mootoril vähemalt kaks silindrit. Kubatuur ei ole kummalgi klassil piiratud.

Võistluse stardijärjekord selgub loosimise teel, kui sõitja tõmbab loosikastist välja endale numbri. Kokku on kolm eelsõitu ning selle põhjal saavad kümme kõige kiiremat või kõige kaugemale mäkke jõudnud võistlejat edasipääsu finaali. Seekordsel võistlusel on hulljulgematel sõitjatel võimalus kasutada ka rampi, seega põnevust pakutakse ohtralt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles