Naised saavad haiglast nüüd tõhusamat abi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positiivse loomu ja hea suhtlemisoskusega kõrgema kategooria naistearstile Krista Sitskale Valga haigla töökohana väga meeldib ning oma tööd teeb ta pühendumusega. Naistearstina on Sitska töötanud 40 aastat.
Positiivse loomu ja hea suhtlemisoskusega kõrgema kategooria naistearstile Krista Sitskale Valga haigla töökohana väga meeldib ning oma tööd teeb ta pühendumusega. Naistearstina on Sitska töötanud 40 aastat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aprillist juhatab Valga haigla sünnitusabi- ja günekoloogiaosakonda uus energiline naistearst Ena Volmer. Osakonnas on tööl veel teinegi uus tohter Krista Sitska.

Viljandist pärit Ena Volmer on suurte kogemustega günekoloog, kes on praktiseerinud Viljandis, Hiiumaal ja Haapsalus ning ka erahaiglas Fertilitas.

Pika praktika jooksul Eesti eri piirkondades on ta täheldanud, et väiksemates kohtades ei söanda paljud naised diskreetsemate probleemidega arsti juurde tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles