Koduaiad lükkavad kohvikute päevaks oma väravad valla

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuõpetaja ja tänase kantrikohviku perenaine Ulvi Riitsalu näitab koduaias suurt platsi, kus kohvikukülastajad einestamise kõrval line-tantsu saavad õppida.
Tantsuõpetaja ja tänase kantrikohviku perenaine Ulvi Riitsalu näitab koduaias suurt platsi, kus kohvikukülastajad einestamise kõrval line-tantsu saavad õppida. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänasel Tõrva esimesel kodukohvikute päeval avab oma uksed 19 kodukohvikut. Päev pakub suurepärase võimaluse piiluda tõrvakate koduaedadesse ning saada osa mõnusatest maitsetest.

Teekond ideedest ja otsusest osaleda kuni menüüde ja kujundusideedeni on olnud pikk ja täis üllatusi. Siiski on amatöörkohvikupidajad, kes laupäeval esimest korda end uues rollis proovile panna saavad, täis indu ja ootusärevust.

«Oleme kolm kuud harjutanud suši keeramist ning usun, et oleme laupäevaks nüüd täiesti valmis,» kõneles kaks päeva enne kodukohvikute uste avamist Airika Vettik, kes koos Marje Odega oma kohvikus ühendanud Eesti ja Jaapani köögi maitsed. «Et varem sušiga mitte kokku puutunute šokk ei oleks liiga suur, paneme oma variandi sisse kilu,» kirjeldas Airika Vettik maitseelamusi, mille osaliseks külastajad saavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles