Innustav koolitus – kas ainult meelelahutus?

, Valgamaa Rajaleidja keskuse karjääriinfo spetsialist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Mekk
Tuuli Mekk Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Õppimisest, elukestvast õppest ja enesetäiendustest ning selle vajadusest räägitakse meile kogu aeg. Meie seas on inimesi, kes haaravad kinni kõikidest pakkumistest, et kogeda midagi uut. Teisalt on hulk inimesi, kes mõistavad hukka pideva koolitustel käimise vajaduse. Kas sina oled see inimene, kes leiab koolituselt midagi endale või võtad seda kui vaheldust oma igapäevaellu?

Osalesin hiljaaegu, selle aasta kevadel, ühel rahvusvahelisel koolitusel. Koolituse pakkumise leidsin MTÜ Seiklejate Vennaskond blogist ja käsitletav teema pani mind ka tegutsema. Kandideerisin sellepärast, et teema kõnetab mind ja sellele koolitusele ei olnud vanuselist piirangut (tavaliselt saavad projektides osaleda noored vanuseni 30).

Rahvusvahelise koolituse puhul ei olnud tegemist kerge valikuga, sest arvestada tuli võõrkeele, võõra keskkonna, uute inimeste, transpordi ja ajakuluga. Otsus sai tehtud, ning peamine põhjus selleks oli: astuda välja oma mugavustsoonist, kogeda ja õppida midagi uut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles