Gümnaasium alustab sügisest eelkutseõppega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisekaitseakadeemia rektor Lauri Tabur (vasakul) ja Valga gümnaasiumi direktor Raimond Luts sõlmisid teisipäeval koostööleppe, mille järgi hakkavad gümnasistid sügisest saama sisekaitseakadeemia eelkutseõpet kolmel erialal: pääste, politsei ja piirivalve suunal.
Sisekaitseakadeemia rektor Lauri Tabur (vasakul) ja Valga gümnaasiumi direktor Raimond Luts sõlmisid teisipäeval koostööleppe, mille järgi hakkavad gümnasistid sügisest saama sisekaitseakadeemia eelkutseõpet kolmel erialal: pääste, politsei ja piirivalve suunal. Foto: Rein Säinas

Teisipäeval sai Valgas allkirjad koostööleping sisekaitseakadeemia ja Valga gümnaasiumi vahel.

Kahe kooli koostööleppele kirjutasid alla Valga gümnaasiumi direktor Raimond Luts ning sisekaitseakadeemia rektor Lauri Tabur. Lepingujärgselt hakkab gümnaasium pakkuma sisekaitseakadeemia eelkutseõpet kolmel erialal: pääste, politsei ja piirivalve suunal. Eelkutseõppe käigus läbivad noored politsei-, piirivalve- ja päästeerialade õppe- ning erialalaagrid.

Sisekaitseline eelkutseõpe kujutab endast sisekaitseakadeemia erialade eelõpet, gümnaasiumis on tegu ühe tervikliku valikainega. Õppijad saavad lisaks kolmele põhisuunale põgusa ülevaade ka maksuametnike, tollitöötajate ja vanglapersonali tööst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles