Militaarpargis käis kibe askeldamine

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks väikesele rahasüstile militaarfestivali jaoks pakkusid Swedbanki Valga kontori töötajad oma abi ka Valga militaarteemapargi majutushoonete korrastamisel.
Lisaks väikesele rahasüstile militaarfestivali jaoks pakkusid Swedbanki Valga kontori töötajad oma abi ka Valga militaarteemapargi majutushoonete korrastamisel. Foto: Rein Säinas

Esmaspäeval kogunes Valga militaarteemapargi hoovile seitse Swedbanki töötajat, et algavaks laagrisuveks ning militaarfestivaliks majutushoonete aknad läikima lüüa.

Valga isamaalise kasvatuse püsiekspositsiooni tegevjuhi Meelis Kivi sõnul tekkis mõte taoliseks militaarteemapargi ja pangatöötajate koostööks mõnda aega tagasi, kui Valga linnapea ja ka Meelis Kivi ise pöördusid Swedbanki piirkondliku juhi poole palvega toetada augustis toimuvat seitsmendat rahvusvahelist militaarfestivali.

«Arutasime panga võimalusi festivali toetada ning hea meel on tõdeda, et pank on võtnud nõuks meile appi tulla. Arutluse käigus käidi välja idee, et nende töökas kollektiiv tahaks veel millegagi kaasa aidata. Kuna pakume militaarfestivali ajal osalejatele majutust ja järgmisest nädalast algab meil ka laagrinädal koostöös sisekaitseakadeemiaga, haarasime pakutud ideest kohe kinni ja kutsusime neid appi majutushooneid ette valmistama,» selgitas Meelis Kivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles