Võistlustules olid nii Valga, Tõrva kui Otepää mehed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval olid võistlustules kõik meie maakonna kolme linna jalgpallurite esindusmeeskonnad.

Kaagvere jalgpalliväljakul jooksid murule Tartu Ülikooli Fauna ja Valga FC Warriori meeskonnad. Juba kohtumise kuuendal minutil asus Valga mängu juhtima, kuid mõni minut hiljem Tartu tiim juba viigistas seisu. Ebaõnne tõttu jäid aga valgalased veel enne poolaja lõppu kaotusseisu, kui lõid omavärava. Enne mängu lõppu jõudsid Valga mehed lüüa veel viigivärava, kuid kohtumise viimastel minutitel teenisid vastased penalti ning ka realiseerisid selle. Kohtumise lõpptulemus 3 : 2 Tartule.

Ainsa kodumängu pidas pühapäeval FC Otepää, kui võõrustas Tehvandi staadionil Eesti Maaülikooli spordiklubi. Külalislahkusest ei olnud Otepää mehed midagi kuulnud ning poolajaks olid nad vastaste väravavõrku juba kaks tabavat pealelööki saatnud. Ja nagu sellest veel vähe oleks, suruti enne kohtumise lõppu ka kolmandat korda pall vastaste väravapostide vahele ning tulemusega 3 : 0 saavutasid FC Otepää mehed järjekordse võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles