Kutseõppekeskuse õppurid kinkisid hooldekodu rahvale kontserdi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa Kutseõppekeskuse õppurid käsid Valga haigla hoolekande osakonnas kliente lõbustamas.

Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane
Valgamaa Kutseõppekeskuse õppurid käsid Valga haigla hoolekande osakonnas kliente lõbustamas. Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna oli Valga haigla hooldekodu elanikel rõõmus päev. Külla tulid Valgamaa kutseõppekeskuse esimese kursuse hooldustöötajad, kes astusid saalitäie publiku ette ligi tunniajalise kontserdiga.

Ettevõtmise eestvedaja, Valga Jaanikese kooli õpetaja Õie Kiis, kes kutseõppekeskuses ka hooldajatele kliente aktiveerivaid tegevusi õpetab, ütles, et hooldekodus õppekäigul olles tekkis mõte pakkuda sealsete elanike igapäevaelule veidikegi vaheldust. Täna hommikul tulidki hooldekodusse kümmekond kutseõppekeskuse õppurit. Kampa kutsuti Maimo Kõiv akordioniga, kes toetas esinejaid oma kõlava lauluhäälega.

Lauldi tuntud laule, nagu näiteks «Kungla rahvas» ja Mustlase elu«, loeti luuletusi ning räägiti mõned anekdoodidki. Miili ja Maali esitasid seiku elust enesest. Nii mõnigi hooldekodu elanik laulis teada-tuntud laule kõva häälega kaasa. Koos tegi seltskond hommikusi võimlemisharjutusi ning lõi natuke tantsugi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles