Otepää külje all sõidetakse taaskord traditsiooniline rahvasprint

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Otepää rahvasprint
Mullune Otepää rahvasprint Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tuleval laupäeval toimub Otepääl harrastajatele mõeldud autospordivõistlus Oti Pubi Otepää Rahvasprint 2015. Võistlusrada on seekord nii kruusa- kui ka kui ka asfaltteedel, pikkusega ca 3,1km.

Laupäeval, 13. juunil leiab aset autospordivõistlus Otepää Rahvasprint  2015, mis on Eesti Autospordiliidus registreeritud autode kiirusvõistlus.  Otepää Rahvasprint 2015 nimisponsor on Oti Pubi. Rahvasprint on  kiirusvõistlus, mis viiakse läbi üldiseks liikluseks suletud teel. Otepää  Rahvasprint 2015 võistlusrada ja hoolduskeskus asuvad Otepää vallas.
 
Marko Koosa, Oti Pubi Otepää Rahvasprint 2015 võistluste juht: „Võistlusrada  on esmakordselt kruusa- ja asfaltteedel, pikkusega ca 3,1 kilomeetrit. Otepää suvisele  rahvasprindile on seekord oodatud kõik rahvasportlased ja olemas on  võistlusklass ka sportklassile. Uuendusena selgitatakse parimad välja kõigi  kolme vooru tulemuste summana. "
 
Suvine rahvasprint Otepääl on juba toimunud viimasel kolmel suvel ning
traditsiooniliselt pakutakse osalejatele huvitavat võistlusrada ja  mitmekesist auhinnalauda. Parimatele pilootidele on auhindadeks suured  karikad ja vahuveinid ning tordid. Toetajate poolt väljapandud auhinnalaud  jagatakse kiiremate võistlejate vahel ning mitu eriauhinda loositakse välja  kõigi osalejate vahel.
 
Oti Pubi Otepää Rahvasprint 2015 auhinnalaua eest on hoolitsenud: Eco Oil  kümblustünni ja toodetega, Oti pubi kinkekaartidega, ööklubi Comeback  üllatusauhinnaga, Aasta Auto auhindadega, Mellex Auto OÜ autotarvikutega,
Otepää Winterplace kinkekaartidega, Würth auhindadega, One Touch toodetega,  Villa Müllerbeck kinkekaartidega, GMP Clubhotel kinkekaartidega, Pühajärve  Puhkekodu kinkekaartidega, Gustav kondiitrid tortidega, Otepää Seikluspark  kinkekaartidega, Murakas hotell kinkekaartidega, Arke lihatööstus  auhindadega, Makserv OÜ toodetega, Gustav kondiitrid tortidega, KML Auto OÜ  kinkekaartidega, Tridens AS vahuveinidega ja A.Le Coq õlu ja  karastusjookidega, Red Bull ja Coca Cola toodetega. Suure panuse annavad  võistluse toimumiseks Otepää vald, Aasta Auto AS, Hanso MK OÜ ja Sami AS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles