Lapsed lustisid Tõrva suurel lastepeol

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjetehnikat võib ju teinekord kasutada ka mitte sihtotstarbeliselt. Pärast suurt vahumöllu, kus vahtu pritsisid päästeameti Tõrva komando mehed, olid lapsed väsinud, aga samas õnnelikud.
Tuletõrjetehnikat võib ju teinekord kasutada ka mitte sihtotstarbeliselt. Pärast suurt vahumöllu, kus vahtu pritsisid päästeameti Tõrva komando mehed, olid lapsed väsinud, aga samas õnnelikud. Foto: Jaanis Ilves

Tõrva ettevõtlike naiste eestvõttel sai pühapäeval teoks järjekordne suur lastepidu. Vallatu päev algas LC Tõrva Mari presidendi Tiina Neumanni sõnul rongkäiguga keskväljakult peopaika – gümnaasiumi parki.

Päevajuht Väike Nõid Viljandi lasteteatrist Reky kutsus kõiki nautima kontserti, kus esinesid väikesed vahvad tantsu- ja laululapsed. Neumanni sõnul tekitasid suurt elevust nii mustkunstnik kui politsei- ja piirivalveameti patrullkoerte ja nende juhtide esinemine. «Ei pääsenud nende käest jooksu pahandust teinud «pätt» ja leiti vaevata üles kadunud asjad, ka pimesilmi,» rääkis Neumann.

Kogu pargialune oli täis vahvaid atraktsioone ja töötubasid. Kummitustekelder, Elamuspank, batuut ja karussell olid mõeldud julgematele, rahulikumad lapsed said aga armsaid koduloomi ja linde paitada ning ühispilte teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles