Teetööd ja massiüritused piiravad mitmel pool liiklust

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd
Teetööd Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teetööd ja rahvaüritused lisavad mitmes Eesti paigas uusi liikluspiiranguid, mistõttu tuleb autojuhtudel arvestada täiendava ajakuluga.

Maanteeinfo keskuse teatel hakatakse laupäeval Tallinna ringteel Vaela remondilõigul suunama Kurna-Tuhala maantee liiklust uuele viaduktile ja maanteelõigule. Kangu ja Kiili poolt liiklejad saavad Tallinna ringtee Jüri suunale sõita Õlleköögi tee kaudu. Tallinna ringtee 15. kilomeetril alustatakse kergliiklustee viadukti ehitusega ja kõrguspiiranguks on seal 4,5 meetrit. Tõstetööde ajal liiklust reguleeritakse ja ooteaeg on ligi 5 min. Jalakäijatele säilib fooriga teeületuskoht.

Jõgeva maakonnas Kuremaal toimub Kalevipoja rattamaraton. Liiklus on Laiuse-Kuremaa maanteel häiritud, teel on kiiruspiiranguid ja liiklust korraldavad reguleerijad.

Otepääl ja Otepää ümbruse teedel  toimub laupäeval ja pühapäeval rattavõistlus. Teedel on kiiruspiiranguid ja ristmikel korraldavad liiklust reguleerijad. Võistlejate gruppe julgestavad politsei ning motoreguleerijad.

Esmaspäeval kella 8-18 on Järva maakonnas truubiremondiks suletud Paide-Mündi-Mäeküla maantee lõik. Ümbersõit toimub Kriilevälja–Mündi kaudu ja teekond pikeneb 6 kilomeetri võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles