Õppuritesse suhtuti kui võrdväärsetesse

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma rätsepaoskusi arendanud Siret Oti sõnul valitses tundides vaba õhkkond – muusika mängis, õpilased võisid kaasa laulda ja kõik õppurid ning õpetajad olid rõõmsas tujus.
Oma rätsepaoskusi arendanud Siret Oti sõnul valitses tundides vaba õhkkond – muusika mängis, õpilased võisid kaasa laulda ja kõik õppurid ning õpetajad olid rõõmsas tujus. Foto: Erakogu

Hiljuti välispraktikalt naasnud Valgamaa kutseõppekeskuse õppurid hindavad võõrsil saadud kogemusi kõrgelt ning meenutavad kahe kuu pikkust eemalolekut vaid positiivsete sõnadega.

Kutseõppekeskuse õpilaste seas olid tänavu populaarsemad praktika sihtkohad eksootilised lõunamaad  Hispaania ja Bulgaaria ning põhjamaiselt karge Rootsi. Oma muljeid jagasid Valgamaalasega kaheksa praktikanti, kes said välismaal arendada oskusi müüja, koka, hooldustöötaja ja rätsepa ametites.

Hooldustöö eriala õpilane Eva Treial tunnistas, et unistas juba pikka aega Hispaaniasse minemisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles