GALERII: Loomeinimeste näitus avati ühismaalimisega õues

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 3. juuni õhtupoolikul sai kaksiklinna Valga-Valka festival «Helisev Liivimaa» Valga kultuurikeskuses jätku loomeinimeste kohtumisega. Kohale tuli üle saja kunstiharrastaja ja -huvilise. Pidulikus õhkkonnas avatud näitus jääb huvilistele avatuks 31. augustini.

Kultuurimajja tulijaid võttis vastu mõnus meeleolumuusika, trompetil soleeris Valga muusikakooli õpetaja Jose' Antonio Page Ramirez. Õhtu avas kultuurikeskuse kultuuri- ja haridustööjuht Kaja Sisask, kes andis teada, et näitusele on oma tööd toonud 67 loomeinimest, neist 36 Valgast ja 31 Valkast. Läti kunstnikud osalevad näitusel kolmandat aastat.

Sõnajärje tervituseks said Valga linnapea Kalev Härk ning Valka kihelkonnaduuma esimees Vents Armands Krauklis. Kõiki kohaletulnud kunstiinimesi tänati, lisaks said kõik meenena linnapäevade märgi. Seejärel valmis omanäoline ühislooming - maal, mille esimeste pintslitõmmete au anti kaksiklinna linnapeadele, seejärel lisasid kunstnikud ja loomeinimesed oma panuse - igaüks oma unikaalsed pintslijäljed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles