Tülli pööranud ettevõtjad käivad kohtuteed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Dalp omanik Danguole Popova ja OÜ Killu Mänguma omanik Kalev Laul ei ole suutnud võlgade asjus kokkuleppele jõuda ning käivad nüüd kohtuteed.
OÜ Dalp omanik Danguole Popova ja OÜ Killu Mänguma omanik Kalev Laul ei ole suutnud võlgade asjus kokkuleppele jõuda ning käivad nüüd kohtuteed. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas on pahuksisse läinud üürnik ja üürileandja, kes võlgade asjus kuidagi kokkuleppele ei saa ning nüüd kohtuteed käivad. Kumbki leiab, et teine on hoopis talle võlgu. Valga maakohtust on vaidlus jõudnud Tartu ringkonnakohtusse.

Kui hiljuti vastavatud hostelist lugu tegin, kurtis hosteli perenaine, OÜ Dalp omanik Danguole Popova oma tegemistest rääkides, et käib kohtuteed endise rentnikuga. Tundsin huvi, kellest täpsemalt jutt, ning sain teada, et tegu on Killu Mängumaa OÜga, mille omanik praegune Otepää vallavanem Kalev Laul.

Popova sõnul on ta ruumide üürileandmisega tegelenud juba 15 aastat ning ühegi üürnikuga pole varem probleeme tekkinud. «Enne lepingu sõlmimist uurisin internetist ka Kalev Lauli tausta. Saades teada, et mees on töötanud vastutavatel ametikohtadel, sõlmisin lepingu südamerahuga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles