Käimisvõistlusel andsid tooni leedukad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publiku ergutuste saatel tormas Lauri Lelumees (nr 1) veel lõpumeetritel mööda lätlasest Ruslans Smolonskist (nr 60), kes meesjuunioride arvestuses tuli teisele kohale.
Publiku ergutuste saatel tormas Lauri Lelumees (nr 1) veel lõpumeetritel mööda lätlasest Ruslans Smolonskist (nr 60), kes meesjuunioride arvestuses tuli teisele kohale. Foto: Rein Säinas

Valga kesklinnas võis laupäeval 20. Bruno Junki mälestusvõistlustel käimises näha kogu Eesti käijate paremikku, lisaks sportlasi Lätist, Leedust ja Venemaalt.

Võistlustel olid esindatud Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa sportlased viieteistkümnest klubist umbes 70 sportlasega. Rada kulges Valga kesklinnas mööda Vabaduse ja Kesk tänavat.

Jõuproovile eelnes väike rongkäik. Osalejad kogunesid Valga kultuuri- ja huvialakeskuse ette, kus neid tervitas linnapea Kalev Härk. Väikese etteaste järel tantsugrupilt Max-Mary astus tervitussõnadega üles ka Bruno Junki tütar Tiina-Piret Peegel, kes soovis kõigile võistlejatele nende pere esindajana rõõmsat meelt ja kiiret jalga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles