Abivajajate kulutused lähevad rohkem arvesse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue kululiigina kehtestati toimetulekutoetuste arvestamisel korterelamu remondilaenu tagasimakse. See annab ka korteriühistutele kindlustunde, et kõik elanikud on võimelised maja remondiks võetud laenu tasuma. Foto on illustratiivne.
Uue kululiigina kehtestati toimetulekutoetuste arvestamisel korterelamu remondilaenu tagasimakse. See annab ka korteriühistutele kindlustunde, et kõik elanikud on võimelised maja remondiks võetud laenu tasuma. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Toimetulekutoetuse saajad Valga linnas võivad nüüd veidi kergemalt hingata: uued eluasemekulude piirmäärad toetuse arvestamisel annavad lootust, et elamiseks raha mõnevõrra rohkem jagub.

Valga linnavolikogu võttis reedesel istungil vastu määruse, millega laiendas toimetulekutoetuse arvestamisel eluasemekulude loetelu ja suurendas osa kulude piirmäära.

Toimetulekutoetust on õigus saada üksi elaval isikul või perekonnal, kelle kuu netosissetulek pärast eluruumi alaliste kulude mahaarvamist volikogu kehtestatud kulude piirmäärade ulatuses on alla toimetulekupiiri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles