Töömessidel käis tuhandeid inimesi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2014. aasta töömess Valgas. Foto on illustratiivne.
2014. aasta töömess Valgas. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänavu esimesel poolaastal korraldas Eesti Töötukassa 14 töömessi, millel osales üle 300 tööandja ja hinnanguliselt 14 000 külastajat. Töömessid toimusid 11 Eesti maakonnas, kohapeal tehti tööintervjuud üle 1000 inimesega. Sügisel on töömessid tulemas 17. septembris Tallinnas ja 26. septembril Valgas, lisaks uudsel kujul toimuv online-töömess 18.09.

Töötukassa juhatuse esimehe Meelis Paaveli sõnul on tööandjate ja partnerite tagasiside messidele olnud väga hea. «Messidel tööandjatega suheldes oli näha, et otsesuhtlust tööotsijatega hinnatakse kõrgelt ja kord meie töömessil juba osalenud tööandja soovib osaleda ka tulevikus. Uute töötajate leidmise kõrval on tööandjatele samavõrd oluline kohalikele inimestele oma ettevõtte tutvustamine,» lisas Paavel.

Üks töömess leidis aga aset piiri taga – kaksiklinna Läti poolel Valkas. Töötukassa Valgamaa osakonna juhataja Merike Metsavas kinnitas pärast märtsikuist messi Valgamaalasele, et osales 19 tööandjat Lätist ja üheksa Eestist, huvilisi oli umbes 400.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles