Napsine alaealine kadus öösse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna, 28. mail kella 1.45 paiku teatati politseile, et Otepää vallas Nüpli külas läksid kaks õde omavahel sõnelema, misjärel lahkus üks neist kodust ega teadnud mõne aja pärast enam, kus asub. Politsei püüdis temaga telefonitsi kontakti hoida, kuid väidetavasti tee kaotanud neiu katkestas kõned ning mõnel juhul jättis kõnedele ka niisama vastamata.

Samal ajal otsisid teda piirkonnast patrullid ning ühendust võeti kadunud neiu õega taustainfo hankimiseks. Viimane oli alkoholi tarvitanud ning rääkis, et temal on õe kadumisest ükskõik. Patrull püüdis kohapeal välja selgitada, millises suunas kaotsi läinud neiu võis liikuda. Lisainfona selgus, et ka kadunud neiu oli temaga koos alkoholi pruukinud, kuigi tegu oli alaealisega.

Patrull kontrollis ühe naabri elukohta, kuhu neiu võis minna, kuid sealt kedagi ei leitud. Otsingusse kaasati teenistuskoer. Mõni minut enne kella viit hommikul teatati politseile, et kadunud õde ilmus oma kodumaja juurde tagasi ning temaga on kõik korras. Patrull kontrollis ta üle ning tuvastas tal alkoholijoobe. Et alaealistele on alkoholi tarvitamine keelatud, koostas politsei talle kohapeal väärteoprotokolli.

Perel on ka varem olnud probleeme, mille lahendamisse on politsei kaasatud. Nendega tegeletakse edasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles