GALERII: Valga kooli talguviljad said sisse õnnistatud

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaatamata sellele, et Valga vene gümnaasiumi taga asuv park on avar ja looduskaunis, tundus see ühel hetkel nii koolitöötajatele kui õpilastele kuidagi tühjana. Miks mitte panna pead ja käed kokku ning midagi vajaminevat sinna üheskoos valmis ehitada?

Täna, 28. mail avatigi pidulikult kooli parki rajatud õuesõppeklass koos staadionile ehitatud uue kaugushüppekastiga. Üritusel pidasid kõne ning ulatasid üle tänutähed kõigile asjaosalistele kooli direktor Marina Krotova ja õppealajuhataja Airi Mägi.

29. aprillil peetud talgupäeva «Teeme ära» käigus ette võetud ehitustööd tehti suures osas ära gümnaasiumi õpilaste endi ühisel jõul. Palgid saeti pakkudeks, pakud pandi istepinkidena ritta ja värviti üle. Lisaks kaevati staadioni servale kaugushüppekast ning veeti kohale liiv. Keerulisematel töödel tulid nõu ja jõuga appi ka ülejäänud koolipere liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles