Tähekesed tulid Tartust neljanda kohaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmandat aastat Valga põhikoolis tegutsev tantsutrupp Täheke on endale lühikese tegutsemisaja jooksul nime teinud festivalil «Koolitants», kus kahel järjestikusel aastal osaletud finaalis. Äsja saavutasid nad Tartus toimunud tantsuvõistlusel  Kuldne Karikas neljanda koha.
Kolmandat aastat Valga põhikoolis tegutsev tantsutrupp Täheke on endale lühikese tegutsemisaja jooksul nime teinud festivalil «Koolitants», kus kahel järjestikusel aastal osaletud finaalis. Äsja saavutasid nad Tartus toimunud tantsuvõistlusel Kuldne Karikas neljanda koha. Foto: Erakogu

Valga põhikooli tantsutähekesed tõid vabariiklikult tantsuvõistluselt Kuldne Karikas koju neljanda koha.

Tähekese trupi juhendaja, Valga põhikooli õpetaja Kristi Lee sõnul jäi tal pärast pühapäevast võistlust Tartus süda veidi kripeldama, sest rühm oli tegelikult võimeline võitlema ka auhinnaliste kohtade pärast.

«Valutasin südant kahe lapse pärast, kellel proovis tants väga hästi välja ei tulnud, kuid võistlusel olid nad väga tragid ja tegid oma etteaste kenasti ära. Närv vedas alt aga hoopis paari teist last, kes muidu alati väga ilusasti tantsivad, kuid sel korral hakkas tants logisema,» selgitas juhendaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles