Tantsijad tegid hingele pai

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silmailu pakkusid maakonna tantsupeol lisaks mudilaste ja õpilaste võimlemisrühmadele daamide rühmad, kes esitasid kava «Suve ootuses».
Silmailu pakkusid maakonna tantsupeol lisaks mudilaste ja õpilaste võimlemisrühmadele daamide rühmad, kes esitasid kava «Suve ootuses». Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tuhatkond Valgamaa tantsijat ja võimlejat andsid laupäeval Tehvandi staadionil uhke etenduse. Vihmasest ilmast hoolimata tuli pidu imetlema tribüünitäis pealtvaatajaid.

Vihma trotsides juhatasid peo sisse segatantsurühmad Andre Laine tantsuga «Kodu». Lauluviisi «Ühes väikses Eesti linnas» saatel sammusid staadionile maakonna omavalitsuste esindajad lippudega.

Peolisi tervitas Valga maavanem Margus Lepik. «Teie olete tantsusädemete hoidjad, kes süstivad seda nii väikestele tantsusõpradele kui memmedele-taatidele,» tunnustas maavanem tantsutruppide ja võimlemisrühmade juhendajaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles