Tõrva neiu superfinaalis

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gertu Pabbo – Valgamaa laululaps 2013. Kas oleks tüdruk siis osanud arvata, et juba kaks aastat hiljem võistleb ta saate «Eesti otsib superstaari» finaalis superstaari tiitli eest?
Gertu Pabbo – Valgamaa laululaps 2013. Kas oleks tüdruk siis osanud arvata, et juba kaks aastat hiljem võistleb ta saate «Eesti otsib superstaari» finaalis superstaari tiitli eest? Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pühapäeval andis Tõrva neiu Gertu Pabbo staarisaates endast taas parima ning pääses Jüri Pootsmanni kõrval rahva tahtel superfinaali.

Näib, et tütarlaps väikesest Lõuna-Eesti linnast on televaatajate südamed võitnud. Gertu ise oli veel eile keskpäevalgi oma edasipääsemise üle väga õnnelik. «Koos Kristjaniga laval otsust oodates oli närvipinge ikka väga suur. Isegi õhupuudus tekkis hetkeks, aga püüdsin ärevust mitte nii väga välja näidata.»

«Eesti otsib superstaari» otsustavas saates paistsid teleriekraanilt mõlemad väliselt rahulikud, Gertu oli silmadki sulgenud, justkui kinnisilmi oleks paratamatut lihtsam vastu võtta. «Tunne on ikka uskumatu! Tänan kõiki, kes mind on toetanud,» rõõmustas tõrvalanna. Samas mainis ta, et ka kolmandaks jääda oleks olnud superhea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles