Vihmase ilma kiuste oli ilus pidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul Otepääl Tehvandi staadionil   toimunud  Valgamaa tantsupeol  osales  tuhatkond tantsijat ja võimlejat. Vaatamata vihmasele ilmale, tuli tantsupidu uudistama tribüünitäis pealtvaatajaid .

Vihma trotsides  juhatsid peo sisse segatantsurühmad tantsuga"Kodu".Seejärel marssisid staadionile omavalitsuste lippudega maakonna omavalitsuste esindajd.Peolisi tervitas Valga maavanem Margus Lepik. "Säde süütab leegi,sädet tuleb hoida.Teie olete tantsusädemete hoidjad.Tuhat tänu teile selle eest," pöördus maavanem tänusõnadega kõikide tantsutruppide ja võimlemisrühmade juhendajate poole.

Võõrustaja, Otepää volikogu esimees Kuldar Veere soovis kõigile tantsijatele head tantsulusti ning andis maavanemale üle tuletõrviku peotule süütamiseks.Tantsupidu jätkasid mudilaste ja 1.klasside tantsurühmad, kelle esituses tantsiti "Tahaksin olla"  ja "Meie veski".Pooleteise tunni  jooksul astusid rahva ette mudilaste, kooliõpilaste, seenioride, memmede, naiste- ja segarahvatantsurühmad.Võimlemiskavadega esinesid nii suured kui väikesed võimlejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles