Superstaarisaade läheneb lõpusirgele

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva gümnaasiumi abituriendina kulgeb Gertu Pabbole praegusel hetkel aeg ilmselt üks päev korraga. Saadete salvestused, lauluproovid ja lõpueksamid üheaegselt on suur katsumus.
Tõrva gümnaasiumi abituriendina kulgeb Gertu Pabbole praegusel hetkel aeg ilmselt üks päev korraga. Saadete salvestused, lauluproovid ja lõpueksamid üheaegselt on suur katsumus. Foto: Liis Treimann / Postimees / Scanpix

Tänane  päev on staarisaate osalejatele paras katsumus. Selguvad ka kaks superfinaali pääsejat.

Sel korral laulavad allesjäänud kolm superstaarikandidaati lausa kolm lugu – valida saab dueti ning loo Jarek Kasari ja Tanel Padari lemmiklugude listist. Väga paljud Valgamaa, eriti aga Tõrva inimesed suruvad pöidlad pihku ja küllap hääletavad Gertu Pabbo poolt.

Gertu paneb oma võimed proovile kahe duetiga. Kristjan Kannukesega esitab ta laulu «Unforgettable» ja Jüri Pootsmanniga loo «If I Ain’t Got You». Tanel Padari valikust on Gertu võtnud David Cooki versiooni laulust «Billie Jean».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles