Uued omanikud lubavad turule uut elu

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enamik Valga turuhallidest on nüüdseks tühjaks jäänud. Turu uue omaniku Iron Arenduse OÜ kaasjuhataja Toomas Laani sõnul on nii nende kui olemasolevate üürnike huvi, et pinnad täidetud saaksid.
Enamik Valga turuhallidest on nüüdseks tühjaks jäänud. Turu uue omaniku Iron Arenduse OÜ kaasjuhataja Toomas Laani sõnul on nii nende kui olemasolevate üürnike huvi, et pinnad täidetud saaksid. Foto: Arvo Meeks

Eelmisel nädalal kirjutas Valgamaalane, et Valga turg on pärast aastaid kestnud tulemusteta oksjonimüüki endale uue omaniku leidnud. Siis ei õnnestunud kinnistu omandanud ettevõttega ühendust saada, kuid nüüdseks on tulevik selgem.

Kinnistu ostnud Iron Arenduse OÜ kaasjuhataja Toomas Laan tunnistas, et kuna igasugused varasemad sidemed Valga turuga neil puuduvad, ei oska nad turu senist taandarengut kommenteerida.

Nagu pankrotihaldur Hermet Valgamaalasele eelmisel nädalal öelda oskas, kinnitas ka Laan, et vastsete peremeestena nad ühtegi üürnikku oma maalt ära ajada ei kavatse ning pikaajaline koostöö ja tegevus jätkuvad. Siinkohal tasub ära märkida, et lisaks vabakutselistele turumüüjatele tegutseb kinnistu rendihoonetes ka mitu suuremat ja tuntumat kaubandusettevõtet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles