Õemehe surnuks peksnud mees kohtuotsusega ei nõustu

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andi süüdimõistev kohtuotsus tehti teatavaks 20.mail Tartu Maakohtu Valga kohtumajas.
Andi süüdimõistev kohtuotsus tehti teatavaks 20.mail Tartu Maakohtu Valga kohtumajas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 20. mail kõlas Tartu maakohtu Valga kohtumajas otsus, mille kohaselt eelmise aasta augustis õemehe surnuks peksnud Andi Tammeorg aastateks vanglatrellide taha minema peab. Kohtualune otsusega ei nõustunud.

Kohus mõistis 28aastane Tammeoru süüdi tapmises ja kehalises väärkohtlemises, mille eest peab ta maksma seitsme aasta ja kuue kuu pikkuse vangistusega. Karistusaja alguseks loetakse eelmise aasta 11. augustit, mil Tammeorg kinni peeti. Lisaks peab süüdimõistetu hüvitama kuriteoga tekitatud 896eurose kahju kannatanu õele ja tasuma 3446 eurot menetluskuludeks.

Kaklus, mis sai väidetavalt alguse Tammeoru kavatsusest kaitsta oma õde 24aastase Indreku «kiusamise» eest, lõppes viimase surmaga. Nimelt külastas Tammeorg eelmise aasta 11. augusti öösel oma õemeest Valgas Pärna puiesteel asuvas kortermajas. Järgmisel hommikul avastas mehe raskete vägivallatunnustega surnukeha Indreku õde Kaire.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles