Koolisportlaste medalisaak oli rikkalik

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smiltene - Valga Javelin Cup 2014. Kadi Kaart
Smiltene - Valga Javelin Cup 2014. Kadi Kaart Foto: Rein Säinas

Eesti Koolispordi Liidu esiliiga kergejõustikuvõistlusted Rakveres olid Valga noortele edukad. Möödunud nädalal aset leidnud võistlustel olid esindatud Valga põhikooli ning Valga gümnaasiumi poisid ja tüdrukud.

Põhikooli sportlastest saavutasid individuaalselt medaleid neli õpilast. Gregor Lepik tuli kaugushüppes teisele kohale, Kristo Luht pidi palliviskes kolmanda kohaga leppima. Tüdrukute arvestuses tõid Valga põhikoolile veel medaleid Mari-Liis Taniel, kes 600 meetri jooksu esimese kohaga lõpetas, ning Laura Trašanov, kes kõrgushüppes oli esimene ja kuulitõukes teine.  

Omalt poolt andsid kooli võistkonnas tubli panuse veel Kaia Taba, Marleen Elisabeth Must, Christin Marie Laks, Cätrin Rikka, Keron Luht, Mette Post, Adeliina Suvi, Kadi Kmito, Karl Steven Vijar, Janar Keit Jaakson, Grete Podnieks, Kaisa Helena Shütz ning Kermo Kuld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles