Põlengutel võib leida sarnaseid mustreid

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekordne salapärasel moel ööpimeduses süttinud kuur oli taas elumajale ohtlikult lähedal.
Järjekordne salapärasel moel ööpimeduses süttinud kuur oli taas elumajale ohtlikult lähedal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Puka alevikus on kolme kuu jooksul olnud lausa kolm segaste põhjustega kuuripõlengut, viimane neist nädalavahetusel. Kohalikud elanikud on ärevil ja kahtlustavad süütamisi.

Ööl vastu pühapäeva kell 3 teatati häirekeskusele tulekahjust Pukas Kesk tänavas. 20 minutiga sündmuskohale jõudnud päästjad tuvastasid, et põles puukuur mõõtmetega 4 × 8 meetrit. Kuur hävis tules osaliselt, tule levik teisele kuurile ja elumajale suudeti ära hoida. Lisaks kutselistele päästjatele Elvast, Otepäält ja Tõrvast töötasid sündmuskohal vabatahtlikud päästjad Rõngust ja Sangastest.

Päästeameti Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Astra Pintson-Käo info kohaselt oli tuli alguse saanud kuuriga kokku ehitutud välikäimlast. Kas aga tegemist võis olla hooletuse või tahtliku süütamisega, selgitab omaniku avalduse alusel välja politsei. Nimelt tegi päästekeskuse menetlusinspektor omanikule ettepaneku pöörduda politseisse süütamiskahtluse uurimiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles