Õnnelik lugeja sai võidu kätte

Jaan Rapp
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Grant (vasakul) saab tahvelarvuti kätte Valgamaalase tegevtoimetajalt Jaan Rapilt.
Ivo Grant (vasakul) saab tahvelarvuti kätte Valgamaalase tegevtoimetajalt Jaan Rapilt. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Märtsi lõpul jõudis ajakiri 30+ esimest korda lugejani digiajakirjana. Otsus seni paberkandjal ilmunud väljaanne digiteerida sündis väga lihtsalt põhjusel: et olla seal, kus on ajakirja lugeja.

Et inimesed digiajakirja kiiremini ja paremini omaks võtaks, loositi selle lugejate vahel välja viis tahvelarvutit. Loosimises osalemiseks tuli alla laadida 30pluss äpp ja anda oma hinnang nutiajakirja esimesele numbrile.

Üks nendest, kellele loosiõnn naeratas, oli Valgamaal elav Ivo Grant. Tahvelarvuti võit tuli talle enda sõnul küll suure üllatusena, aga samas oli tal selle üle ka väga hea meel. «Mõtlesingi endale just umbes taolise riistapuu soetada,» kinnitas Grant. «Kindlasti leiab see meie peres aktiivset kasutust.»

Ajakirja 30+ kohta jagus mehel vaid kiidusõnu. «Väga tore, et selline ajakiri on olemas. Mulle meeldivad kõik lood, mis seal on. Ei oska isegi mõelda ega soovitada, et seal midagi muuta võiks. Tegijatele soovin, et nad samas vaimus jätkaksid.» Detailsed äpi allalaadimise juhised leiab aadressil 30pluss.ee, kus on eraldi juhend nii Androidile kui iOS-ile. «Seega on ajakiri koos sinuga just sulle sobival ajal. Loe ja lae!» kutsus digiajakirja peatoimetaja Kadri Haavajõe üles digiajakirja avastama.

Reedel ilmusid seitsmes Valgamaa paigas kõnniteele ka 30+ tutvustavad märgised. Enamik neist asub Valgas, aga neid võib kohata ka Otepääl ja Tõrvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles