Küsimus-vastus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneli Rants
Anneli Rants Foto: Erakogu

Kuidas on kulgenud Valga väärikate ülikooli esimene õppeaasta?

Anneli Rants, Valga linnavalitsuse haridus-ja kultuuriameti juhataja: «Väärikate ülikool alustas tööd 27. veebruaril, kui oli avaaktus koos loenguga linnapea Kalev Härgilt. Nelja kuu jooksul esines Valgas väärikatele mitu Tartu Ülikooli õppejõudu, kes rääkisid elukestvast andekusest ja vanavanemaks olemise kunstist. Filosoof ja professor Mart Raukas arutles teemal «Mis teeb meid paremaks» ning ilmselt käisid ka paljud vaatamas Raukase filmi «Parreesia».

Aprillis kõneles Praxise analüütik Magnus Piirits pensionisüsteemist Eestis täna ja homme. Väärikatel oli palju küsimusi ja kommentaare, millele Piirits vastas. Mais rääkis Valga maavanem Margus Lepik maakonna arengust, Valga linnaarhitekt Jiri Tintera viis õppijad kurssi kodulinna planeeringutega ning andis ülevaate, milline võiks lähitulevikus linn välja näha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles