Lammutamisele läheb kolm väljakut

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige halvemas seisus on hetkel Valgas Peebu pargis olev vana puidust mänguväljak, kuhu lapsi mängima saata ei tohiks. Juba sel nädalal alustatakse väljaku lammutamisega.
Kõige halvemas seisus on hetkel Valgas Peebu pargis olev vana puidust mänguväljak, kuhu lapsi mängima saata ei tohiks. Juba sel nädalal alustatakse väljaku lammutamisega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga 12 mänguväljakust läheb kolm lagunenut lammutamisele, mitmel teisel mõni detail väljavahetamisele. Pedeli äärde tulevad aga tervisesportlaste rõõmuks trenažöörid.

Valga linnavalitsuse haljastuse vanemspetsialisti Anne Vaigre sõnul on mänguväljakute ülevaatusi linnas tehtud igal aastal. Kuna need on aga paigaldatud kuus või rohkemgi aastat tagasi, telliti tänavu kontroll firmalt, kes tegeleb mänguväljakute ehitamise ja hooldusega.

«Vaadati üle atraktsioonide heakord ja turvalisus. Selgus, et väljakud on üsna heas korras, kuid neile paigaldatud atraktsioonid vajavad hooldust ning üksikute detailide väljavahetamist,» sõnas Vaigre.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles