Tõrvas selgus maakonna ainus minimiss

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva minimissiks krooniti tänavu Merit Mäekalle. Žürii sõnul oli otsust langetada ääretult raske, kuna kõik neiud olid ülivõrdes tublid ja talendikad ning neil kõigil on põhjust enda üle uhkust tunda.
Tõrva minimissiks krooniti tänavu Merit Mäekalle. Žürii sõnul oli otsust langetada ääretult raske, kuna kõik neiud olid ülivõrdes tublid ja talendikad ning neil kõigil on põhjust enda üle uhkust tunda. Foto: Taavi Niittee / Valgamaalane

Tõrva avatud noortekeskuses peetud missivõistlustel hinnati kohalike neiude esinemisjulgust ja talenti. Teist aastat korraldatud ettevõtmine on korraldajate teada ainuke omasugune Valgamaal.

Reedel aset leidnud võistlusele oli registeerunud kaheksa 11–13aastast neidu, keda hindasid nii publik kui žürii neljas voorus. Pärast esimest vooru, milles tüdrukud ennast lühidalt tuvustasid, näitasid minimissid oma andeid talendivoorus, kus publiku silme all joonistasid, luuletusi deklameerisid, pille mängisid, tantsisid ja laulsid.

 Kolmandas voorus esitasid kõik kandidaadid ühiselt selgeks õpitud tantsunumbri ja lõpuks tuldi lavale pidulikues kostüümides, kaasas pähe õpitud lemmik­tsitaat. Enne kui žürii otsuseid tegema läks, tegid neiud veel ühise tiiru publiku vahele jäetud mõttelisel laval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles