Koduväljak soosis jalgpallureid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga FC Warriori U14 poisid on algatamas järjekordset edukat rünnakut. Koduväljakul suudeti oma väravaesine puhtana hoida ning võtta väärtuslik võit.
Valga FC Warriori U14 poisid on algatamas järjekordset edukat rünnakut. Koduväljakul suudeti oma väravaesine puhtana hoida ning võtta väärtuslik võit. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Möödunud nädal oli Valgamaa jalgpalluritele järjekordselt soodne – koduväljaku eelis soosis pea kõiki võistkondi.

Esimesena alustasid Eesti meistrivõistluste mänge neljapäeval Valga FC Warriori U14-vanuseklassi poisid. Valgas Kungla tänava kunstmuruväljakul peetud kohtumises võõrustati Tartu JK Tammeka teist võistkonda. Kohtumise avavärav tuli Valga palluritelt juba mängu kolmandal minutil ning siitpeale Valga poisid vastastele enam mingit võimalust ei andnud. Koduväljakul võeti magus 6 : 0 võit. Tabelis asetseb Valga võistkond praegu kuuendal kohal.

Reedel mängiti Valgas kaks meistrivõistluste kohtumist. Esmalt jooksid U9-vanuseklassis väljakule Valga FC Warriori ning FC Otepää poisid. Väravaterohkes mängus läksid esmalt juhtima külalised, kuid kodumeeskond võttis kiirelt järele ning poolajaks juhiti FC Otepää ees juba 6 : 4. Teisel poolajal võtsid vutipoisid mängu natuke rahulikumalt ning kohtumise lõppskooriks kujunes 8 : 5 Valgale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles