Sihtasutuse ümber valitseb segadus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnavolikogu maikuu istungile esitatavas eelnõus on kirjas ka linna plaan sihtasutus Valga Sport likvideerida. Kava järgi muutub see linna allasutuseks, et vähendada bürokraatiat ja muuta juhtimisstruktuuri selgemaks.
Valga linnavolikogu maikuu istungile esitatavas eelnõus on kirjas ka linna plaan sihtasutus Valga Sport likvideerida. Kava järgi muutub see linna allasutuseks, et vähendada bürokraatiat ja muuta juhtimisstruktuuri selgemaks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Veebruaris kuulutas SA Valga Sport nõukogu välja konkursi juhatuse liikme leidmiseks. Nüüdseks on konkursi tulemuse ja asutuse endaga segased lood ning tagasi on astunud kõik nõukogu liikmed.

Konkurss kuulutati välja seoses sihtasutuse juhataja Piret Granovskaja töölepingu lõppemisega tänavu mais. Avaldusi laekus kümmekond ning vestlusele kutsuti sihtasutuse nõukogu endise esimehe Allain Karuse sõnul kolm kandidaati: Piret Granovskaja, Meelis Kattai ning Meelis Jukk. Nelja poolthäälega seitsmest valiti uueks juhatajaks Meelis Jukk, kellega mais ka tööleping pidi sõlmitama.

Karuse sõnul algasid ettevalmistused juhataja väljavahetamiseks möödunud aastal. «2014. aasta kevadel kutsuti mind nõukogu liikmeks, kuna Antti Vasar loobus kohast. Suhtlesin regulaarselt sihtasutuse omaniku ehk Valga linna esindajate, aselinnapea Lauri Drubinši ja volikogu esimehe Ivar Undiga. Nad heitsid nõukogule ette, et Granovskaja ei saa tööga hakkama, ning avaldasid survet tema väljavahetamiseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles