Otepää neiu jõudis esikolmikusse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää gümnaasium
Otepää gümnaasium Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Uurimistööde konkursil esikolmikusse jõudnud Otepää gümnaasiumi 11. klassi õpilane Kätlin Unt oli üks nendest, kes oli 8. mail palutud haridus- ja teadusministeerimis aset leidnud uurimistööde konkursi lõppkonverentsile. Undi uurimistöö kandis pealkirja «Eluolu Eestis 2. maailmasõja ajal Valgjärve küla näitel». Tema juhendaja oli Kaja Raud.

Unt saavutas sel õppeaastal ka ühiskonnaõpetuse olümpiaadil Valga maakonnas gümnasistide seas teise koha. Varem on ta edukas olnud ka matemaatikavõistlustel ja emakeeleolümpiaadil.

Lisaks talle jõudsid esikolmikusse Sigrid Kivilo tööga "Hariduselu Vastseliina valla koolides II maailmasõja ajal" (Vastseliina gümnaasium, juhendajad Terje Mägi, Küllike Nagel) ning Karl-Richard Sänna tööga "Saksa okupatsiooniaeg Võru linnas 1941. aastal: sõjaväevalitsusest tsiviilvalitsuse loomiseni" (Võru Kreutzwaldi Gümnaasium, juhendaja Kaja Kenk).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles