VIDEO: Politsei: Reidi tulemusega ei saa rahul olla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseioperatsioon Valgas.
Politseioperatsioon Valgas. Foto: Rein Säinas

Reede õhtul ja öösel korraldas politsei Valga linna tänavatel politseioperatsiooni narko- ja alkoholijoobes juhtide tabamiseks.

Valga politseijaoskonna vanemliiklusametniku Kaimar Karmi sõnul oli reidi eesmärgiks  mootorsõidukijuhtide seisundi kontrollimine, et välja selgitada alkoholi või muid joovastavaid aineid tarvitanud sõidukijuhid. "Reidi tulemustega ei saa kuidagi rahule jääda. Liiklusest kõrvaldati kuue tunni jooksul neli joobeseisundis olevat roolikeerajat, kes olid potentsiaalsed liiklusmõrvarid.  Võime vaid kergendust tunda, et need üliohtlikud  juhid said liiklusest kõrvaldatud ja traagilised tagajärjed, mis sellisel puhul on vägagi tõenäolised, jäid seekord olemata. Äärmiselt vastutustundetu on asuda sõidukit juhtima alko- või narkojoobes ja selliselt teiste süütute liiklejate elu ohustada," lisas Kaimar Karm.

Reede õhtul kella 22.00-st kuni laupäeva varajaste hommikutundideni kestnud politseioperatsiooni käigus kontrolliti kokku 511 mootorsõidukijuhti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles