Hummuli vald tunnustas tublisid emasid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erandkorras otsustas Hummuli vallavalitsus sel aastal tunnustada nelja tublit ema, kelle kandidatuurid esitasid Hummuli põhikool ja vallavolikogu sotsiaalkomsijon. Valla tublid emad on Anneli Mumm (vasakult) , Saima Voitk, Lea Margus ja Kairi Reisenberg.
Erandkorras otsustas Hummuli vallavalitsus sel aastal tunnustada nelja tublit ema, kelle kandidatuurid esitasid Hummuli põhikool ja vallavolikogu sotsiaalkomsijon. Valla tublid emad on Anneli Mumm (vasakult) , Saima Voitk, Lea Margus ja Kairi Reisenberg. Foto: Arvo Meeks

Neljapäeval sai Hummuli rahvamaja saal pilgeni rahvast täis. Emadepäevaaktusel tunnustas vallavalitsus tublisid emasid, vastsündinud vallakodanikele anti üle hõbelusikad.

Valla tubli ema tiitliga tunnustati Saima Voitki, Lea Margust, Anneli Mummi ja Kairi Reisenbergi.

Tikkimisfirmas töötava Voitki peres kasvab kaks tublit poega, noorim õpib Hummuli põhikoolis. Naine on Hummuli põhikooli hoolekogu liige. Aktiivselt osaleb ta perega ürituste ettevalmistamisel ja läbiviimisel ja toetab kogu hingest laste huvitegevust. Perega on rajatud kena maakodu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles