Fotograafi keldris elab kuulus akrobaathiir

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See foto keldris elavast hiirest tõi teise koha kategoorias «Loomad tegutsemas».
See foto keldris elavast hiirest tõi teise koha kategoorias «Loomad tegutsemas». Foto: Kalmer Lehepuu

Looduse Omnibussi korraldatud fotovõistlus paistis silma osavõtjate rohkusega – neid oli üle tuhande. 9000 pildi seast leidsid äramärkimist ka Valgamaa loodusfotograafi Kalmer Lehepuu kaks tööd.

Keenis elav ja töötav Lehepuu on silma paistnud mitmel fotokonkursil. Seekordsel võistlusel osutus kõvaks tegijaks tema tabatud akrobaadist hiireke, kes lindudele mõeldud tammetõruvaru pihta pani. Foto näppajast hiirest sai teise koha kategoorias «Loomad tegutsemas».

Fotot oli ta kirjeldanud järgmiselt: «Olen sügisel lindudele tõrusid korjanud ja keldris on hiiredki neist oma osa saanud. Mõtlesin seekord, et olen kaval ja riputan tõrud keldris lae alla. Ei osanud ma arvestada traadiga, mis ulatus seinast konksuni, hiired aga küll. Ei läinud palju aega, kui sain aru, et tõrusid jääb aina vähemaks. Ei mõistnud aga, kuidas see on võimalik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles