Lapsed näitavad uusi lahendusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetaja Valev Eleranna juhendamisel valminud kuulitrükitehnikas pildid on sundinud seisatama Valga raamatusõprade klubi eestvedaja Niina Nusbergi (vasakult), Valga muuseumi kuraatori Viive Joonase ja Valga keskraamatukogu direktori Endla Schasmini.
Õpetaja Valev Eleranna juhendamisel valminud kuulitrükitehnikas pildid on sundinud seisatama Valga raamatusõprade klubi eestvedaja Niina Nusbergi (vasakult), Valga muuseumi kuraatori Viive Joonase ja Valga keskraamatukogu direktori Endla Schasmini. Foto: Sirje Lemmik

Juba kolmandat aastat saavad valgalased mais uudistada Valga-Valka kunstikooli õpilastööde näitust.

Seekordne väljapanek pealkirjaga «Hommik ja õhtu» avati pidulikult kolmapäeva õhtupoolikul. Kahes muuseumi näitusesaalis on üle 70 joonistuse rohkem kui kolmekümnelt kunstikooli õpilaselt. «Iga näitus on kokkuvõte meie aasta jooksul tehtust. Sel aastal püüdsime väärtustada muuseumi galerii tähtsust, motiveerides lapsi pürgima oma loominguga näitusele,» ütles Valga-Valka kunstikooli õpetaja Jüri Freiman.

Välja on valitud parimad õpilastööd. «Kunstigalerii peab olema õpilasele koht, kuhu oma tööga jõuda. Seda peab iga õppur väärtustama. Kui õpilasel on motivatsioon, eesmärk ja vahendid, on ka loomingu hea tulemus tagatud,» lisas õpetaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles