Nestor esitas noortele kolm palvet

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigikogu esimees Eiki Nestor õnnitles täna Toompeale kogunenud Noorteparlamenti Riigikogu hiljutise otsuse üle langetada kohalikel valimistel valimisiga ning esitas noortele poliitikahuvilistele kolm palvet.

«On olnud vahva noorte nädal. Sel nädalal Riigikogu poolt heaks kiidetud põhiseaduse muudatus, mis võimaldab 16- ja 17aastastel osaleda kohalikel valimistel hääleõigusega, on olnud Eesti aktiivsete noorte idee,» ütles Nestor. «Nende häälte kokkusaamine põhines ka nüüd noorte aktiivsel tööl ja suhtlusel Riigikogu fraktsioonidega. Kõigile neile, kes selle idee eest võitlesid -- palju õnne.»

Nestor esitas noortele ka kolm palvet. Esiteks, et nad tunneksid uhkust Eestimaa üle ja armastaksid oma kodumaad, kuid oleksid samas ka eurooplased ja maailmakodanikud. Teiseks, et nad oleksid demokraadid ja austaksid ka teiste inimeste arvamusi ning kolmandaks, et nad oleksid sallivad teiste inimeste suhtes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles