GALERII: Heategevuslik teatejooks Valgas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 7. mail sai 18 paigas üle Eesti juba kümnendat korda teoks suur heategevuslik teatejooks.

Üle Eesti võttis hetegevuslikust jooksust osa 8000 põhikoolilast, kes jooksid liikumisvõime kaotanud laste ravi heaks Haapsalu neuroloogilises rehabilitatsioonikeskuses.

Teatejooks toimus samaaegselt Tallinnas, Elvas, Haapsalus, Jõgeval, Kuressaares, Kohtla-Järvel, Kärdlas, Narvas, Otepääl, Paides, Raplas, Põlvas, Pärnus, Rakveres, Sillamäel, Tartus, Toilas ja Valgas.

Kõigis linnades peetakse Teatejooks viies vanusegrupis: 5., 6., 7., 8. ja 9. klassi noortele, igas meeskonnas on kaheksa liiget. Iga kool sai registreerida piiramatul arvul võistkondi, samuti võisid end kirja panna sõpruskondade või treeninggruppide võistkonnad. Lapsed said endale tänutäheks ja mälestuseks jooksul osalemisest teatejooksu särgid, mis seekord on juubeliaasta puhul tavapärase punase asemel valget värvi.

Valga linnapargis oli teatejooksu stardis 42 võistkonda, igas neli tüdrukut ja 
neli poissi (kokku 336 jooksjat). Valga põhikoolist 21 võistkonda, Valga vene gümnaasiumist viis, Hargla koolist kolm, Valka gümnaasiumist kolm, Ergeme põhikoolist kolm,
Lüllemäe põhikoolist kaks võistkonda. Esindatud olid veel Jaanikese kool, Hummuli põhikool, Ala põhikool,  Kaitseliidu Valgamaa malev, Valga linnavalitsus.

Kõige rohkem osales Valgas 5. klasside võistkondi -- kümme, 9. klassid ja täiskasvanud olid esindatud üheksa võistkonnaga, samuti oli üheksa võistkonda 7. klassidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles