GALERII: Muuseumis näeb kahe riigi õpilaste töid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näituse avamine Valga muuseumis
Näituse avamine Valga muuseumis Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Juba kolmandat aastat  saavad valgalased mais uudistada Valga-Valka kunstikooli õpilastööde näitust. Sel aastal ülespandud näitus pealkirjaga «Hommik ja õhtu» avati pidulikult kolmapäeva õhtupoolikul.

Kahes muuseumi näitusesaalis on üleval üle 70 joonistuse, mille autorid on enam kui kolmekümmend kunstikooli õpilast. «Iga näitus on kokkuvõte meie aasta jooksul tehtust ja sel aastal püüdsime väärtustada selle ruumi tähtsust, motiveerides  lapsi pürgima oma  loominguga näitusele,» ütles Valga-Valka kunstikooli õpetaja Jüri Freiman muuseumi galeriile viidates.

Valga-Valka kunstikooli direktor Maruta Stabulniece tänas Valga muuseumi hea koostöö ja usalduse eest. «Lätis on praegu käimas kunstipäevad. Tunneme rõõmu kevadest, päikesepaistest, lähenevast emadepäevast ja seda rõõmu ja tärkamist on tunda ka meie õpilaste töödes. Oleme juba kolmandat aastat valgalasi rõõmustanud kunstinäitusega ning oleme valmis seda ka järgnevatel aastatel tegema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles