Rahavahetaja avas Valgas lisaks hosteli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hosteli perenaine Danguole Popova näitab kahekohalist koduselt ja hubaselt sisustatud tuba, kus peale voodi olemas ka öö- ja riidekapp.
Hosteli perenaine Danguole Popova näitab kahekohalist koduselt ja hubaselt sisustatud tuba, kus peale voodi olemas ka öö- ja riidekapp. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

OÜ Dalp omanik Danguole Popova avas Valgas hosteli, mis mahutab 15 öömajalist. Juba üle kahekümne aasta töötab naise eestvõttel samas hoones valuutapunkt.

Hostel Yasmina avas uksed jaanuari keskpaigas ning nende kolme kuuga on omaniku sõnul seal peavarju leidnud mitukümmend inimest. «Teise korruse ruumid, kus varem paiknes notaribüroo, seisid juba kaks aastat tühjalt. Minule kui majaomanikule toovad tühjad ruumid kaasa ainult kulusid ja seetõttu tuli neile otstarve leida. Olin kursis, et nõudlust on korralikele odavama hinnaklassi majutuskohtadele. Otsustasingi hosteli avada.»

Remonditööd ja hosteli turvanõuetega vastavusse viimine võtsid aega kümme kuud. «Kuna esimesed kuud kuluvad sisseelamisele, ei saa ööbijate rohkusega veel väga kiidelda, kuid olen rahul. Me ei ole siiani eriti ka reklaami teinud, koduleht on kohe-kohe valmimas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles