Uuenenud puhkeala peibutab veematkajaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikese Emajõe ääres paiknev Hummuli puhkeala ootab loodus- ja veematkahuvilisi. Püsti on pandud kaks katusega lauda, mille taga mõnus keha kinnitada või niisama jalgu puhata ja linnulaulu nautida.
Väikese Emajõe ääres paiknev Hummuli puhkeala ootab loodus- ja veematkahuvilisi. Püsti on pandud kaks katusega lauda, mille taga mõnus keha kinnitada või niisama jalgu puhata ja linnulaulu nautida. Foto: Arvo Meeks

Hummulis Väikese Emajõe ääres asuv puhkeala on saanud uue ilme, ahvatledes nii õngitsejaid kui loodusturiste. Kaunis puhkekoht on rajatud ka Taageperra ja Puka vallas asuvale Vooremäele.

Eelmisel aastal rajati Hummulis Väikesel Emajõel ujuvkai ja slipp ehk betoonist kaldtee. Sel kevadel on kai juurde kaldale lisandunud kaks katusealust lauda, viis istepinki, neist kolm seljatoega, infotahvel, prügikastid, viidad ja kaks grillrestiga lõkkekohta. Üle vana maaparanduskraavi viib uus sild.

Valgamaa arenguagentuuri projektijuhi Elo Metsa sõnul on rajatised püstitatud Eesti-Läti piiriülese koostööprogrammi käigus. «Praegu on infotahvel veel tühi, kuid peagi täidame selle.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles