Keeni tüdrukust sai ekraanil rahaboss

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keeni põhikooli 9. klassi neiule Timea-Helen Tederile andis uues saatesarjas «Teismeline rahaboss» osalemine rikkalikult kogemusi tulevaseks eluks, mil peab hakkama saama vanemate määratud eelarve või hiljem ka omateenitud palgaga.
Keeni põhikooli 9. klassi neiule Timea-Helen Tederile andis uues saatesarjas «Teismeline rahaboss» osalemine rikkalikult kogemusi tulevaseks eluks, mil peab hakkama saama vanemate määratud eelarve või hiljem ka omateenitud palgaga. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Juba homme TV3 ekraanile jõudvas uues saatesarjas «Teismeline rahaboss» saab pere rahakotti käsutamas näha Keeni põhikooli 9. klassi neiut Timea-Helen Tederit.

Näinud reklaami, kus kutsuti noori saates osalema, ei kõhelnud Timea-Helen hetkegi, vaid täitis ankeedi ja registreerus. «Osalesime perega casting’ul, kus meiega tutvuti, ja osutusingi väljavalituks,» rääkis neiu.

Enda sõnutsi sai ta põneva kogemuse. «Siiani olen raha saanud ostudeks vanematelt. Arvan, et ei ole laristaja, vaid enne ikka mõtlen, kui midagi ostan. Kui asi aga väga meeldib, on kiusatus suur see ikka ära osta,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles